Pippi på pärlor

IMG_6991

Varför välja ett när man kan ha allt?

IMG_6985

EXAKT, just DO IT, vad det nu är du vill göra! Nu vill jag i alla fall pärla och ha en skön tid i El Campello :-).

IMG_6979

Glaspärlor från barnens farmor och, berlocker från affären i El Campello samt en liten sten som jag köpte vid en grotta uppe i bergen.

IMG_6270

Utsikten från balkongen kan jag lätt leva med!

IMG_6274

Vacker dag som kväll!

Går att bada med också.

Går att bada med också.

IMG_6317

Mitt första halsband.

Att ha semester är så skönt och livet i Spanien är alltid soft. Med vacker havsutsikt är inspirationen på topp. Men som vanligt har jag lite svårt att bara ha semester och ”göra ingenting” och av en slump gjorde jag ett halsband precis innan vi åkte för att snabbt komma på att det är rätt meditativt att sitta och trä pärlor på en tråd. Ett halsband blev till två och nu har jag en plötsligt en minikollektion.

Jag mixar olika halsband varje dag och har på mig ett eller flera hela tiden, givetvis även på stranden och i poolen då glamfaktorn höjs en aning, det blir lite mer Rivieran över det hela med smycken som toppar strandlooken. Läppstift i någon somrig och riktigt knallig färg samt örhängen ska givetvis också på! Tydligen är jag inte ensam om att gilla mina halsband och har fått förfrågningar på att göra fler så nu är jag verkligen i gasen. Strax bredvid huset där jag bor för tillfället ligger en affär som säljer ALLT och där finns också ett trevligt utbud av berlocker och små pärlor.

Så spana in den lilla kollektionen som min nya hobby lett till. Just nu älskar jag att pärla ute på balkongen med utsikt över bukten i El Campello till ljudet av vågornas brus. Lite sköna latinotoner på det och livet är faktiskt helt perfekt!

IMG_6984

halsband inspirerat av havet och ett färgglatt som jag gjort åt min dotter Coco.

IMG_6980

Halsbandet ”La patriota” givet för alla Colombianer. Kan ju även funka för dem från Venezuela . Älskar halsband och smycken med de rätta färgerna! 😉

IMG_6982

Dem här hänger jag gärna på mig tillsammans…

IMG_6981

Bärnstensfärger och guld är alltid snyggt till brännan. Me encanta!

IMG_7004

Månadssten, pärlor och berlocker i sofistikerad kombo.

IMG_6998

Halsband med havets skatter. Snäckor som jag och barnen plockat på stranden i El Campello.

IMG_6987

En liten sten från affären bredvid grottan vi besökte, den får nog sällis av pärlor snart.

IMG_6986

Fler stenar från den lilla butiken vid grottan. Väntar på pärlleverans från Elche sedan får även de här fina stenarna sällis av olikfärgade pärlor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *